top of page

Even voorstellen

Chef patissier Roel Wagenaar

0c63951e-6600-41d8-bdf1-6262c159d7f1.JPG

Mijn naam is Roel Wagenaar – trotse vader van twee zonen en een dochter, en gepassioneerd patissier. Na jarenlang als kok te hebben gewerkt in toprestaurants in Nijmegen, groeide mijn interesse in patisserie uit tot een ware passie. De innovatieve technieken en het werken met verfijnde ingrediënten trokken mij steeds meer aan. Het werd al snel duidelijk: dit is waar mijn hart ligt.

Inmiddels bestaat Holy Sweets al enkele jaren – mijn eigen patisseriezaak waarin ik mijn creativiteit en liefde voor het vak volledig kwijt kan. Wat begon als een droom, is uitgegroeid tot een plek waar vakmanschap en smaakbeleving samenkomen.

Naast mijn werk in de zaak geef ik met veel plezier workshops en over de hele wereld. Van Parijs tot Bangkok, en van kleine vakscholen tot internationale culinaire evenementen – het is een voorrecht om mijn kennis te delen en mensen te inspireren ten aanzien van patisserie.

© 2022 Holy Sweets

Deze site is gemaakt door Renske & Maarten. Doei!

bottom of page