top of page

Trouwen met Holy Sweets

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Een spannende maar vooral ook leuke tijd van plannen en voorbereiden is begonnen. Super dat jullie voor jullie Sweets bij ons terecht zijn gekomen. 

 

Zoveel mensen en zoveel wensen, gelukkig is er bij ons veel mogelijk. 

Om te beginnen is het misschien belangrijk te vermelden dat wij géén fondant of marsepein gebruiken bij onze taarten en of gebakjes. Wij hebben veel smaken, kleuren en formaten Sweets, maar wel allemaal in "Holy Sweets stijl". Wat dit inhoudt ziet u nadat u een beetje rond heeft gekeken tussen onze Sweets. Glimmende glacages, mooie vormen en natuurlijk het belangrijkste, heerlijke smaken! 

Kiezen jullie voor een "Sweet"tafel met verschillende 1 persoons gebakjes voor jullie gasten, maar wel een taart om aan te snijden voor het bruidspaar? Kleine gebakjes voor iedereen op het feest? Of gaan jullie voor een klassieke stapeltaart met verschillende smaken?

Wij denken graag met jullie mee! 

Neem contact met ons op om jullie trouwdatum vast te leggen zodat u zeker bent van Holy Sweets op jullie grote dag. 

 Contact: roel@holysweets.nl of bel tijdens openingstijden naar 024 679 2701.

Goed om te weten: U kunt uw Sweets ophalen bij onze winkel aan de Houtstraat in Nijmegen. U kunt tot 12.00 uur met uw auto voor de deur komen. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn uw Sweets op te halen, bezorgen wij tegen een meerprijs vanaf €30. 

bottom of page